Изпадаме в ситуацията да вървим към предсрочни избори за нов Столичен

...
Изпадаме в ситуацията да вървим към предсрочни избори за нов Столичен
Коментари Харесай

Борис Бонев се готви за нови избори за общински съвет в София

Изпадаме в обстановката да вървим към предварителни избори за нов Столичен общински съвет. Групата на ПП-ДБ-Спаси София е подготвена и не се тормози от нови предварителни избори за общински съветници в София. Това съобщи общинският консултант от ПП-ДБ-Спаси София Борис Бонев пред Българска национална телевизия. 

Той уточни, че Георги Георгиев от ГЕРБ не схваща взаимоотношенията в ПП-ДБ-Спаси София. В ПП-ДБ-СС не си стъпваме на врата като метод на политика, присъща за групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет, добави Бонев. 

Борис Бонев увери още, че е в положителни връзки с кмета на София Васил Терзиев. Нови избори не са мечтан излаз, само че е една от вариантите пред ПП-ДБ-Спаси София, безапелационен бе Бонев още един път по тематиката за нови предварителни избори за нов Столичен общински съвет в София. 

Бонев добави, че не може да си показа взаимно ръководство на ПП-ДБ-Спаси София с групата на ГЕРБ в общинския съвет. 

Той уточни, че има заплаха да не се одобри бюджетът на София за 2024 година. ПП-ДБ-Спаси София става все по-сплотена и " Спаси София " няма да се разцепи от обединението, безапелационен бе Борис Бонев, който още един път отхвърли, че не му е фантазия да стане началник на Столичния общински съвет. 

Борис Бонев добави, че ПП-ДБ-Спаси София са дали 4 съответни оферти за излизане от рецесията, само че те били отхвърлени. Съжали, че няма болшинство в Столичния общински съвет. 

Той изясни, че екипите на спешна помощ работят по разчистване на снеговалежа в София. Намираме се в нормален снеговалеж и се надявам, че Столична община ще се оправи със снеговалежа. Всеки жител би трябвало да излезе и да почисти тротоара пред дома си, прикани Бонев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР